Podrška porodicama sa troje i više dece

Pozivaju se roditelji sa troje i više dece, koji žive na teritoriji opštine Bajina Bašta, da se prijave radi dobijanja ponosne kartice Udruženja ”Pokret za decu tri plus” iz Čačka, čime bi ostvarili popust u pravnim i privrednim subjektima.

Obrazac izjave i saglasnosti mogu se preuzeti u zgradi Opštinske uprave Opštine Bajina Bašta, u šalter sali.

Pravo na karticu imaju majke sa troje i više dece, od kojih je najmanje jedno dete maloletno. Zatim da su roditelji, staratelji ili usvojioci deteta koje je u porodici treće ili naredno. Pravo na popust takodje imaju samohrani očevi koji se staraju o deci kao i da roditelji (usvojioci,staratelji) imaju zajedničko prebivalište sa maloletnom decom ili maloletnim detetom ukoliko su ostala deca punoletna, navodi se u saopštenju Opštinske uprave..

Udruženje „Pokret za decu tri plus“ iz Čačka je u obavezi da kartice dostavi Opštini Bajina Bašta odmah po njihovoj izradi.

Ovaj poziv je otvoren tokom cele godine i nije vremenski ograničen.

U vezi sa tim pozivaju se privredni i javni subjekti sa teritorije Opštine Bajina Bašta da se uključe u akciju i potpišu ugovor sa udruženjem, čime će ovakvim porodicama omogućiti odredjenu vrstu popusta na svoju robu i usluge.

Ovaj članak je pročitalo 944 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.