Obaveštenja

Izmene saobraćaja zbog vašara

Srpska pravoslavna crkva i vernici u ponedeljak 3. juna obeležavaju praznik posvećen uspomeni na svetog Cara Konstantina i Caricu Jelenu.  U Bajinoj Bašti se tog datuma već tradicionalno održava narodni vašar za čije je mesto održavanja odredjena ulica Račanskih boraca. Odlukom SO Bajina Bašta organizacija vašara i ove godine poverena je JKP “12. septembar“.

U vezi sa tim, iz Službe za komunalne delatnosti obaveštavaju gradjane da će u ponedeljak zbog održavanja vašara saobraćaj u ulici Račanskih boraca biti privremeno regulisan.

Od 6:00 do 17:00 časova za saobraćaj će biti zatvoren deo ulice Račanskih boraca, od raskrsnice sa ulicom Milenka Topalovića do raskrnice sa ulicom Drinskom. Zatim, deo ulice Alekse Šantića koja vodi od raskrsnice sa ulicom Račanskih boraca do kraja ulice, kao i deo ulice Račanskih boraca od raskrsnice sa ulicom Braće Čučkovića do raskrsnice sa ulicom Drinskom. Ulica Kneza Aleksandra Karađorđevića proglašava se slepim putem od raskrsnice sa ulicom Milenka Topalovića do raskrsnice ulice Stepe Stepanovića sa ulicom Račanskih boraca, kao i od raskrsnice sa ulicom Milenka Topalovića do raskrsnice ulice Alekse Šantića sa ulicom Račanskih boraca. Za saobraćaj se takodje zatvara deo ulice Stepe Stepanovića od raskrsnice sa ulicom Račanskih boraca do kraja ulice, obavestili su iz Službe za komunalne delatnosti.

Takodje, navode da će saobraćaj za teretna vozila preko 3,5 tone biti zatvoren u ulici Kneza Milana Obrenovića od raskrsnice sa ulicom Dragoljuba Bešlića Šabana ka centru grada, ulica Dragutina Mirkovića, ulica Braće Čučkovića i ulica Račanskih boraca.

Zabrana neće važiti za vlasnike tezgi i stanare iz zatvorenog dela ulice Račanskih boraca kao i ulica do kojih se dolazi iz zatvorenog dela pomenute ulice, a to su Jerneja Kopitara, Alekse Šantića, Stepe Stepanovića i Filipa Višnjića.

Ovaj članak je pročitalo 267 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.