TO “Tara Drina“ spremna za Sajam turizma

Turistička organizacija “Tara Drina“ učetvovaće na 43. Medjunarodnom sajmu turizma u Beogradu koji se održava od 24. do 27. marta u Beogradu.

Turistička organizacija iz Bajine Bašte nastupiće na zajedničkom štandu sa još 12 Turističkih organizacija članica turističker regije Zapadne Srbije iz Užica, Čačaka, Dragačeva, Ivanjice, Arilja, Požege, Kosjerića, Zlatara, Prijepolja, Sjenice i sa Zlatibora.

Pored uobičajene turističke ponude, na sajmu će biti najavljena predstojeća turistička sezona u Bajinoj Bašti, sa posebnim akcentom na nove sadržaje koji će biti aktuelni u predstojećoj sezoni.

“Tema ovogodišnjeg sajma biće usmerena na aktivni odmor, tako da ćemo posetiocima ponuditi jedinstvene adrenalinske avanture u koje ubrajamo kanjoning i Stand Up Paddling. Na sajmu će se predstaviti hotelijeri na čelu sa VU Tara, restorani, ali i domaći proizvodjači hrane i pića iz našeg kraja. Turistička ponuda biće upotpunjena video materijalima, dok će posetioci imati priliku da degustiraju tradicionalna jela, kao i da se upoznaju sa mogućnostima za brojne aktivnosti u prirodi koje pruža ova destinacija.“, rekao je Milan Djurić direktor TO “Tara Drina“.

Ovaj članak je pročitalo 421 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.