Tara rezervisana za praznike

Zaposleni u Srbiji za uskršnje i prvomajske praznike imaće pet neradnih dana. Praznovaće se od petka 30. aprila do srede 4. maja odlučilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Ovih dana na Tari se traži krevet više za smeštaj tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Turistički radnici u hotelima Vojne ustanove Tara su spremni da dočekaju turistite koji su se odlučili da prvomajske i uskršnje praznike provedu na Tari, kaže Miroljub Popović upravnik hotela Omorika.

“Rezervacije su u toku. Gosti su najviše zainteresovani za smeštaj u hotelu Omoriika i depadansu Javor. Prema do sada izvršenim rezervacijama popunjenost smeštajnih kapaciteta biće oko 90 odsto. U Belom Boru možda će biti nešto slabija popunjenost“, rekao je Popović.

Gosti koji planiraju da praznike provedu u hotelu Omorika za jednodnevni najam na bazi polupansiona platiće od 4.100 koliko staje porodična soba do 8.000 dinara koliko treba izdvojiti za superior apartman.

Hotel gostima nudi poluolimpijski zatvoreni bazen, saunu, teretanu, kuglanu, salon za masažu, stoni tenis, bilijar, PS4 igraonicu. 

Sudeći prema sajtovima za rezervacije i podacima turističkih agencija i privatan smeštaj je dupke pun. Zbog epidemije izazvane koronavirusom trenutno je popularniji smeštaj u privatnoj režiji.

Ovaj članak je pročitalo 1321 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.