Razgovori o tunelu Kadinjača nastavljeni u Bajinoj Bašti

Juče su u opštini Bajina Bašta boravili predstavnici kineske kompanije ”POWERCHINA” sa kojima su pre 15 dana u Beogradu predstavnici opštine razgovarali o izgradnji tunela Kadinjača.

“Predstavnici kineske kompanije ”POWERCHINA” koji trenutno izvode radove na obilaznici oko Beograda, juče su došli u Bajinu Baštu kako bi se upoznali sa detaljima projekta za tunel kroz Kadinjaču. Oni su vrlo zainteresovani za izgradnju tunela, za koji imamo idejni projekat“, rekla je predsednica Opštine Bajina Bašta Vesna Djurić i dodala da ih očekuju pregovori u resornom ministarstvu.

Predstavnici Opštine su kineske partnere detaljno upoznali sa svim neophodnim elementima neophodnim za početak radova. Po završetku sastanka predstavnici kineske kompanije su zajedno sa predstavnicima Opštine obišli trasu budućeg tunela Kadinjača.

“Nije ništa loše pokušati. Mnogi su skeptični. Medjutim, dok ne probamo ništa se neće ni desiti. Po meni svi pregovori su dobrodošli, tako da može se desiti da se sve to i ostvari“.

Podsećanja radi, ministarka Zorana Mihajlović je prilikom posete opštini Bajina Bašta u dva navrata dala garancije za gradnju tunela.

Ovaj članak je pročitalo 718 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.