Studenti

Raspisan konkurs za studentske stipendije

Komisija za stipendiranje studenata na sednici održanoj 11.10.2022. godine, raspisala je konkurs za dodelu stipendija studentima za školsku 2022/2023. godinu.

Na konkurs se mogu prijaviti redovni studenti, od prve godine osnovnih studija pa do kraja studija, koji se školuju za sledeća deficitarna zanimanja, za koja su potrebe iskazale ustanove, organizacije i javna preduzeća u opštini Bajina Bašta:

profesor latinskog jezika, profesor fizike, profesor matematike, profesor nemačkog jezika, mašinska grupa predmet, pedagog, psiholog, defektolog, pedagog za likovno, muzičko, i fizičko, doktor medicine, defektologija, prevencija i tretman poremećaja ponašanja.

Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti koji imaju prebivalište na teritoriji opštine Bajina Bašta i to najmanje dve godine pre raspisivanja konkursa za dodelu stipendije. Takodje, pravo na stipendiju mogu ostvariti samo oni studenti koji redovno
upisuju odgovarajuće godine studija u rokovima predviđenim Statutom fakulteta.

Rok za prijavljivanje na konkurs je do 31.10.2022. godine. Potrebnu dokumentaciju dostaviti na šalter Opštinske uprave Bajina Bašta.

Ovaj članak je pročitalo 465 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.