Radivojević samostalno za načelnika!

Bivši ministar u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine i član Stranke demokratske akcije (SDA) Desnica Radivojević kandidovao se kao nezavisni kandidat za načelnika Opštine Srebrenice iz reda srpskog naroda, potvrdio je za Klix.ba Radivojević.

On je rekao da je predao liste i da je njegov cilj da pomogne razvoju Srebrenice na osnovu ličnog političkog i privrednog iskustva.

„Moji ciljevi su jači ekonomski razvoj i zapošljavanje te jačanje civilnog društva. Želim da pokušamo u Srebrenici napraviti punu multietničnost i zajedništvo“, rekao je Radivojević.

Radivojević ističe kako ne želi nikakve podjele u Srebrenici i da želi da ova opština bude utemeljena na vrijednostima zajedništva.

„Te podjele mene kao čovjeka bole i ja ne želim da gledam te stvari. Potrebno je poštovati druge ljude i Srebrenici je potrebno više djelovanja i saradnje“, rekao je Radivojević.

Na pitanje da li će dobiti podršku SDA strukture čiji je član, Radivojević je odgovorio kako ne vidi nijedan razlog zbog kojeg je ne bi dobio.

„Moja lista je multietnička i mislim da je jedina takva. Ne vidim razloga da nemam podršku SDA strukture jer ja nikada nisam uradio ništa loše. Možda sam imao neku grešku koju bi mogao napraviti i svaki drugi čovjek, ali nikada nisam imao probleme ni sa kim iz SDA“, dodaje Radivojević.

Biografija i imovinska karta Desnice radivojevića, na linku ovde.

Do sada su se za načelnika opštine Srebrenica kandidovali aktuelni predsjednik Ćamil Duraković i Mladen Grujičić.

Ovaj članak je pročitalo 1080 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.