Nacrt plana javnih investicija za 2022. godinu na javnom uvidu

Opštinsko veće Opštine Bajina Bašta uputilo je poziv građanima, udruženjima, stručnoj javnosti i drugim zainteresovanim subjektima da se upoznaju sa tekstom nacrta Plana javnih investicija za 2022. godinu i da daju predloge, sugestije i komentare.

Javna rasprava o Planu održaće se u periodu od од  02. до 16. novembra.
Predlozi, sugestije, inicijative i komentari dostavljaju se Opštinskom veću putem elektronske pošte na adresu: : sobb@mts.rs ili poštom na adresu ulica Dušana Višića 28.
Po okončanju javne rasprave, Opštinsko veće će analizirati sve primedbe, predloge i sugestije učesnika u javnoj raspravi i na osnovu toga sačiniti Izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Plan investicija izmedju ostalog obuhvata rekonstrukciju gradskog trga i pojedinih ulica, postavljanje javne rasvete, izgradnju bazena na Glišinom brdu i proširenje vodovoda. Usmena javna rasprava о nacrtu Plana javnih investicija održaće se 15. novembra u sali opštine sa početkom u 10 časova.

Sastavni deo ovog javnog poziva čine zaključak Opštinskog veća, program javne rasprave i tekst plana, a sve to možete pogledati OVDE

 

Ovaj članak je pročitalo 274 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.