Srbija

HTZ oprema za zaposlene u Dečijim letovalištima

Nakon više od 10 godina zaposleni u objektima Centra dečjih letovališta i oporavilišta grada Bograda dobili su potpuno novu uniformu koja je propisana određenim standardima, u skladu sa Pravilnikom o preventivnim merama za bezbedan i zdrav rad zaposlenih.

“Nabavljanjem nove HTZ opreme, poboljšan je ugled Centra, kao i utisci naših gostiju i korisnika koji su u svakodnevnom kontaktu sa zaposlenima“, izjavila je direktorka Centra dečijih letovališta Tanja Santrač koja se zahvalila gradu Beogradu na investiciji vrednoj više od 4,4 miliona dinara.

“Zahvalni smo gradu Beogradu što su prepoznali značaj ove investicije, jer veliki trud i zalaganje ulažemo kako bi naši zaposleni imali još bolje uslove za rad, a samim tim povećavamo i kvalitet usluga koje pruža Centar. Poslednja nabavka HTZ opreme koju je CDL sproveo bila je pre više od deset godina i bilo je neophodno nabaviti novu opremu“, poručila je Santrač.

Dodala je da Centar raspolaže dečijim objektima na Mitrovacu, Bukulji, Rudniku, Goču, Divčibarima i Avali i imaju različite profile radnika – servire i konobare, spremačice, majstore, domare, kuvare, magacionere, recepcionare, kao i da je oprema nabavljena za sve navedene profile radnika.

U ovim objektima godišnje boravi više od 32.000 korisnika, od toga su skoro 90 procenata deca predškolskog i školskog uzrasta, kojima je potrebno u okviru letovanja zimovanja, nastave u prirodi i ekskurzija, kao oblik obrazovno-vaspitnog rada, obezbediti neometan, bezbedan i kontinuiran boravak koji je između ostalog moguć uz bezbedno i zdravo radno okruženje zaposlenih, u skladu sa važećim propisima.

Ovaj članak je pročitalo 354 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.