Bajinobaštani ljuti zbog hladnih radijatora

Iako su iz BB Terma juče najavili grejanje stanova, to se ipak nije dogodilo. Naime, veliki broj gradjana javio se našoj redakciji uz opasku da grejanje nije počelo i da su radijatori hladni.

Kako bi dobili odgovor zbog čega je to tako kontaktirali smo nadležne u BB Termu gde su nam rekli da su radijatori juče tokom prepodneva i večeri bili topli, a razlog tome kako su naveli jesu funkcionalne probe, ali ne i početak grejne sezone, rekao je izvršni direktor BB Terma Velimir Radovanović.

Podsetimo, funkcionalne probe podrazumevaju  proveru rada energetskih objekata, toplana i kotlarnica, čime se uporedno proverava funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a po potrebi i pojedinih grejnih instalacija, kako bi se proizvodna i distributivna postrojenja što bolje pripremila za predstojeću grejnu sezonu. 

Iako jučerašnji i današnji vremenski uslovi zahtevaju celodnevno grejanje stanova, iz BB Terma su poručili da će grejanje ipak početi 15. oktobra, kada i zvanično počinje grejna sezona, a do tada će se vršiti provera toplovodne mreže.  

Ovaj članak je pročitalo 435 posetilaca portala!

Prvi Portal

Redakcijski prilog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.