Zdrava Srbija predala listu za lokalne izbore

Lista “Milan Stamatović – Zdravo da pobedi Zoran Jugović“  predala je danas listu za predstojeće lokalne izbore u Skupštini opštine Bajina Bašta pod rednim brojem 6.

Nosilac liste za odbornike u SO Bajina Bašta je Ivan Marković, a listu od 30 kandidata je podržalo 336 gradjana svojim potpisima.

Na listi se nalaze mladi i stariji ljudi različitih zanimanja, oni koji vole Bajinu Baštu i koji žele da promene nešto u gradu i Opštini, rekao je Markovič nakon predaje liste.

“Želimo da izadjemo na lokalne izbore da promenimo lokalnu vlast, da promenimo upravljanje i način upravljanja Opštinom jer smo svesni da se na ovakav način lokalna samouprava ne vodi da ovo nije put i način kako se troše ili ne troše naše pare. Infrastruktura je u katastrofalnom stanju, Kako u gradu tako i u selu. Želimo da dovedemo nove ljude i da menjamo nešto u ovom gradu. Kampanju ćemo voditi tako što ćemo ići od vrata do vrata i razgovarati sa gradjanima. Naša ideja je da ne odredjuju predsednici i Savet mesnih zajednica šta će se raditi u nekom selu, već da se čuje glas naroda i da narod bude taj koji će reći šta je prioritet uraditi u selu. Para trenutno imamo toliko da se u svim selima uradi po 2km asfaltnog puta, a u gradu da se za početak reše ključni problemi u vodovodnoj, komunalnoj i saobraćajnoj infrastrukturi“, ističe Marković.

Ovaj članak je pročitalo 1794 posetilaca portala!

1
1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.