Za kupovinu seoske kuće 1,2 miliona dinara

Ministarstvo za brigu o selu raspisalo je novi javni konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom. Maksimalni iznos koji se dodeljuje za kupovinu seoske kuće iznosi 1,2 miliona dinara.

Pravo da konkurišu imaju supružnici ili vanbračni partneri, samohrani roditelj i mladi poljoprivrednici koji ispunjavaju propisane uslove za učešće. Podnosioci prijave treba da su punoletni državljani Srbije, da nemaju navršenih 45 godina, da nisu vlasnici ili suvlasnici nekretnina i da nisu u postupku odobravanja kredita za kupovinu i adaptaciju nekretnina, kao i da nisu osuđivani.

Rok za podnošenje prijave je 1. novembar

Seoska kuća sa okućnicom može da se nalazi na teritoriji svih naseljenih mesta Srbije, osim u gradskim i opštinskim sedištima i prigradskim naseljima.

Prijava i prateća dokumentaciju se šalje preporučenom pošiljkom na adresu Ministarstva za brigu o selu, na adresu Bulevar Mihajla Putina 2a, sa naznakom Prijava na konkurs – sredstva za dodelu bespovratne pomoći za kupovinu seoske kuće sa okućnicom – ne otvarati, sa punim nazivom i adresom pošiljalaca na poleđini koverte.

Izvor: RTV

Ovaj članak je pročitalo 52 posetilaca portala!

Facebooktwitter

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.