Zakazana 4. sednica Privremenog organa

Predsednica Privremenog organa Vesna Djurić zakazala je za petak 25. februar 4. sednicu Privremenog organa Opštine Bajina Bašta. Predloženi dnevni red obuhvata 11 tačaka.

Članovi Privremenog organa između ostalog, razmatraće predlog programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine u iznosu od 6.200.000 dinara. Zatim, predlog za izmenu programa rada-utroška novčanih sredstava namenjenih za unapredjenje bezbednosti saobraćaja.

Na dnevnom redu je i predlog Odluke o pristupanju izradi plana generalne regulacije područja Kaludjerske bare na Tari, predlog pravilnika o izmenama i dopunama pravilnika o načinu, merilima i kriterijumima za izbor projekata u oblasti kulture, koji se finansiraju i sufinansiraju iz budžeta Opštine, kao i predlog zaključka o raspisivanju javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata organizacija civilnog društva, neprofitnih i nepolitičkih organizacija i udruženja gradjana i imenovanje komisije za sprovodjenje konkursnog postupka.

Ovaj članak je pročitalo 434 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.