Uskoro konkurs za pomoć medijima

Danas je održana 5. sednica Privremenog organa Opštine Bajina Bašta na kojoj su članovi Privremenog organa usvojili su zaključak da se raspiše konkurs za finansiranje projekata medijskih sadržaja za 2022. godinu.

Ove godine je iz budžeta za te namene izdvojeno 8,5 miliona za finansiranje medijskih sadržaja, što je za milion i po dinara više u odnosu na prošlu godinu.

Ovogodišnjim konkursom je, pored ostalog predvidjeno da najmanji iznos koji se odobrava po projektu bude 50.000 dinara, a najveći 4.000.000 dinara.

Dnevni red današnje sednice dopunjen je zahtevom TO Tara-Drina koji se odnosi na uredjenje prostora okolo kućice na Drini, što će obuhvatiti spuštanje stepenica do Drine, izgradnju pozide i postavljanje korpi za odlaganje otpada s obzirom da se bliži turistička sezona pa će u te svrhe iz opštinskog budžeta biti opredeljeno 1.200.000 dinara. Za popravku ograde i kapija u sportskom centru u Lugu opredeljeno je oko 720.000, za postavljanje video nadzora oko 700.000, a za rekonstrukciju toaleta u sportskom centru u Lugu 1.200.000 dinara.

Ovaj članak je pročitalo 311 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.