Turizam

Tara rezervisana za praznik

Planina Tara pred predstojeći praznik biće puna turista, kažu u Turističkoj organizaciji „Tara-Drina“. Tri vezana slobodna dana popunili su više od 70 odsto privatnog i oko 60 odsto hotelskog smeštaja na teritoriji opštine Bajina Bašta.

Za predstojeći praznik hotel „Omorika“ na Tari je popunjen 100 odsto, izjavio je za naš portal Miroljub Popović upravnik hotela “Omorika“ i dodao da će se trend odlične posete nastaviti i u narednom periodu, ako je suditi po dosadašnjim rezervacijama.

“U hotelu Omorika trenutno boravi 230 gostiju, a novi priliv očekuje se već u toku sutrašnjeg dana, kada će ih u Omorici biti 360“, kaže Popović i dodaje da su svi smeštajni kapaciteti u Omorici, tokom praznika popunjeni. Prema njegovim rečima Beli Bor neće raditi do 23. novembra.

Turistički radnici u hotelima Vojne ustanove su spremni da dočekaju turistite koji su se odlučili da predstojeći  praznik provedu na Tari.

Cene polupansiona u hotelima se kreću od 4.500 do 8.000 dinara, dok cena privatnog smeštaja varira od 15 do 60 evra po danu.

Ovaj članak je pročitalo 562 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.