Javne službe

Stalan posao za devetoro zaposlenih u vrtiću

U stalni radni odnos biće primljeno devetoro zaposlenih u bajinobaštanskoj predškolskoj ustanovi koji su radili na određeno vreme deset i više godina, rečeno je danas na sednici Privremenog organa.

“Mi imamo saglasnost i opredeljena finansijska sredstva za primanje u stalni radni odnos devet radnika  koji još uvek rade pod ugovorom, a tu su više od 10 godina, tako da ćemo od Ministarstva lokalne samouprave tražiti da ti radnici budu primljeni u stalni radni odnos. Takodje, po završetku proširenja kapaciteta dečijeg vrtića, imamo mogućnost dodatnog zaposlenja, jer ako su u pitanju tri grupe dece za još šest vaspitača ili medicinskih sestara i plus tehničko osoblje koje to prati, tako da ćemo iskoristiti taj trenutak na zadovoljstvo svih nas“, izjavila je Vesna Djurić predsednica Privremenog organa Opštine Bajina Bašta.

Na današnjoj sednici Privremenog organa Opštine Bajina Bašta raspravljalo se takodje o pitanjaima iz nadležnosti organizacija i ustanova čiji je osnivač Opština.

Članovi Privremenog organa su dali saglasnost na godišnji program poslovanja TO regije Zapadna Srbija. Takodje su prihvatili izveštaj  planiranih i realizovanih aktivnosti programa poslovanja JKP Duboko, razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora Ustanove “Kultura“.

 

Ovaj članak je pročitalo 1230 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.