Služba za transfuziju zahvaljuje davaocima

Služba za transfuziju krvi Užice je u toku jučerašnjeg dana prikupila 40 jedinica ove dragocene tečnosti. Prethodnih dana ove nedelje, u proseku, oko 40 jedinica dnevno.

”Uz veliko angažovanje i požrtvovanje svih zaposlenih i naravno saradnika, tokom ove nedelje uspeli smo uprkos vanrednom stanju u zemlji i svemu što ono nosi, da ostvarimo kontinuitet u snabdevanju krvlju i krvnim produktima za potrebe ugroženih pacijenata u bolnicama u Zdravstvenom centru Užice.

Uz veliku zahvalnost svima koji su se do sada odazvali na naše apele, nadamo se da će se kontinuitet u snabdevanju krvlju nastaviti i da ćemo svi zajedno iz krize nastale pandemijom korona virusom izaći kao pobednici, kao što smo i do sada uvek uspevali da zajedno savladamo sve prepreka i izazove’’ – stoji u saopštenju Službe za transfuziju krvi Užice.

Podsećamo, od ponedeljka 23. marta oformljen je punkt u prostorijama Crvenog krsta u Užicu gde gradjani svakog radnog dana u vremenu od 13 do 16 časova mogu doći da daju krv i na taj način pomognu da se zalihe krvi održe na optimalnom nivou.

Ovaj članak je pročitalo 463 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.