Sednica Privremenog organa u petak

Sednica Privremenog organa Opštine Bajina Bašta zakazana je za petak 18. februar, a na dnevnom redu su izmedju ostalog pitanja iz nadležnosti organizacija i ustanova čiji je osnivač Opština.

Prve dve sednice Privremenog organa održane su 8. i 10. februara. Na prvoj sednici usvojena su rešenja o razrešenju Skupštine, predsednika Skupštine i ostalih skupštinskih organa, kao i predsednika Opštine Bajina Bašta i njegove prateće službe i nekoliko drugih rešenja za dalje normalno funkcionisanje lokalne samouprave.

Na drugoj sednici Privremenog organa razmatralo se o razrešenju i imenovanju Opštinske izborne komisije, Nacrtu pravilnika o sufinansiranju mera energetske sanacije stambenih zgrada, kuća i stanova i pod trećom tačkom zahtev Radimira Filipovića za utvrdjivanje prava na naknadu plate po prestanku funkcije zamenika predsednika Opštine Bajina Bašta, na šta ima pravo na naknadu plate u trajanju od tri meseca, stoji u zapisniku sa druge sednice Privremenog organa Opštine

Raspuštanjem Skupštine opštine Bajina Bašta i obrazovanjem Privremenog organa, do konstituisanja novog saziva lokalnog parlamenta, sve tekuće i neodložne poslove iz nadležnosti SO i izvršnih organa,  obavljaće Privremeni organ.

 

Ovaj članak je pročitalo 317 posetilaca portala!

Facebooktwitter

One thought on “Sednica Privremenog organa u petak

  • 20. фебруара 2022. at 14:58
    Permalink

    providno kao voda, sklonite se svi,

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.