Republika Srpska

Saopštenje načelnika opštine Srebrenica

Povodom jučerašnjih dešavanja u opštini Srebrenica i izbora Čamila Durakovića za predsednika Skupštine opštine, oglasio se načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujčić čije saopštenje prenosimo u celini

“Kao odgovoran političar želim da se javno ogradim od jučerašnjih dešavanja na sednici Skupštine opštine Srebrenica i izbora Ćamila Durakovića za predsednika Skupštine opštine. Smatram da je ovaj predlog loš za sveukupnu političku klimu u Srebrenici i da neće ništa dobro doneti.

Čovek koji je odgovoran za destabilizaciju naše opštine i stvaranje jaza između građana oba naroda, manipulator koji je svojim zalaganjem doprineo da iz reda njegovog naroda izgube najmanje tri odbornika ne može nositi ovu ogromnu funkciju i voditi lokalni parlament.

Želim naglasiti da odgovornost moraju preuzeti oni koji su dali glas za ovaj predlog, a pre svega Srbi. Ovo je šamar meni kao načelniku, svim građanima Srebrenice, odbornicima koji nisu podlegli pritiscima i ucenama, a posebno Srpskom narodu.

Pozivam one koji odlučuju u našoj Skupštini da preispitaju ovaj predlog i da na čelo Skupštine postave osobu koja će raditi u interesu svih građana i na ekonomskom prosperitetu naše opštine. Ćamil Duraković nije ta osoba i pokazao je to više puta u svojim istupima“, izjavio je načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić.

Ovaj članak je pročitalo 1292 posetilaca portala!

2 thoughts on “Saopštenje načelnika opštine Srebrenica

  • Polako mali tek ces ti primati te politicke samare koje spominjes od iste bratije koja te izgurala

    Reply
  • Mlati o suživotu sa Bošnjacima ali da u vlasti budu Bošnjaci koje on odabere lupeta o srpstvu i ratu jer je to profitabilan biznis danas a kad mu bude zagustilo sve će pogaziti i ući u koaliciju i sa svakim ko njegovo dupe ne bude dirao. Nije više ni mlad a odavno se iskvario a politički amater ima da ga šišaju Lalo i bratija dok su živi.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.