Mediji

Redizajnirano novo izdanje Prima Portala

Pred Vama je novo redizajnirano izdanje Prima portala koji će kao i ranijih godina i decenija pred lokalnu i širu publiku donositi aktuelne i zanimljive vesti i sadržaje iz Bajine Bašte i okoline. Prima portal je posebno elektronsko glasilo, koje je registrovano u registru medija Republike Srbije, a uređivačku politiku, kao i plasirane sadržaje deli sa integrisanom redakcijom nezavisne Radio televizije Prima iz Bajine Bašte.

Podsećamo, Prima portal je počeo sa radom 01. 12. 2012. godine i za više od četiri godine postojanja uspeo da privuče preko 5000 pratilaca i nekoliko stotina jedinstvenih poseta dnevno, što je za razmere jedne lokalne sredine više nego veliki uspeh.

Svojim, pre svega objektivnim, nepristrasnim i nezavisnim izveštavanjem naši novinari i saradnici doprinose da se o svemu važnom na vreme čuje objektivan glas i vest. Negujući kulturu dijaloga i otvorenosti Prima portal donosi najvažnije priloge iz cele regionalne okoline, prevaljujući i granice država i politike.

Zbog svoj objektivnog i ne-navijačkog stava i izveštavanja van uticaja bilo koje ili bilo čije politike, naša redakcija godinama posluje u veoma oskudnim finansijskim uslovima, bez dovoljno novca i sredstava za rad, sredstva, plate i obaveze. Podsećamo vernu publiku da naša redakcija nikada nije imala institucionalnu finansijsku podršku lokalne samouprave, osim plaćanja za usluge oglašavanja i prenos sednica Skupštine opštine, što je više nego nedovoljno za opstanak i rad. Zbog toga ćemo ubuduće razvijati jeftinije i efikasnije forme pristupa javnosti a uz pomoć iskrenih saradnika i prijatelja nastaviti da radimo u interesu objektivne i što bolje obaveštenosti svih građana o svemu što je važno za zajednicu i građane.

Na Prima portalu biće i dalje pozicionirani sadržaji Radija Primus, Televizije Prima i Bajinobaštanskih novina koje su protekle godine takođe obnovljene. Portal ima i svoje naloge na najpopularnijim društvenim mrežama poput Facebook-a, Twitter-a, Instagram-a, YouTube-a i Google+ i drugih.

Prima portal poštuje zakone, propise i dobru praksu u domenu zaštite intelektualnih i autorskih prava i zbog toga objavljuje samo sopstevene tekstove, ilustracije, fotografije i materijale koji su nastali radom naših novinara, odnosno za koje imamo odobrenje vlasnika autorskih prava za objavljivanje. Prima portal neće preuzimati, prepisivati, niti na drugi način koristiti tuđe tekstove, fotografije, naslove, rešenja niti tuđi rad predstavljati kao svoj. U slučajevima kada sarađuje sa drugim medijima i dobije dozvolu za objavljivanje razmenjenog sadržaja Prima portal će o tome uvek obavestiti čitaoce datog teksta. Prima portal dozvoljava preuzimanje materijala sa našeg sajta ali isključivo uz navođenje izvora.

Prima portal poziva sve zainteresovane saradnike, dopisnike i građane da se uključe u stvaranje svih unteresantnih sadržaja na ovom mestu. Informacije, priloge i tekstove možete nam slati poštom ili koristeći opciju automatskog slanja iz menija BB INFO, podmeni Javite vest!

 

Ovaj članak je pročitalo 624 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.