Ranko Milanović dobitnik Turističkog cveta

Nagrada Turističke organizacije Srbije “Turistički cvet“ svake godine se dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji.

Ovogodišnji dobitnik priznanja u kategoriji Pojedinac za doprinos unapređivanju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga je Ranko Milanović, rukovodilac Službe informisanja, prezentacije i turizma u Nacionalnom parku Tara.

“Mogu da kažem da ovo jeste neko lično priznanje za trud i rad koji je uložen u posao kojim se bavim. Medjutim, ja to doživljavam i kao priznanje Nacionalnom parku i svim kolegama sa teritrije Opštine Bajina Bašta koji se bave turizmom, jer ništa od toga ne bi bilo realizovano da sam funkcionisao kao jedinka. Iskreno nisam očekivao da ću dobiti nagradu, ali svakako prija. Ukupno je bilo oko 70 kandidata. Glasanje se odvijalo po principu žirija koji je imao pet članova i jedan glas publike“, kaže Ranko Milanović dobitnik nagrade.

Inače, ova nagrada se dodeljuje u sedam kategorija.

Ovaj članak je pročitalo 795 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.