Promene u srebreničkom SNSD-u

U Skelanima je 25. decembra održana 5. po redu sednica OO SNSD kojoj je prisustvovao 21 član, od 25 koliko ih broji odbor. Pored rukovodstva stranke i članova, sednici su prisustvovali i predsednici mesnih odbora sa teritorije Opštine Srebrenica.

Na ovoj sednici je usvojen izveštaj o nedavno sprovedenim parlamentarnih i predsedničkim izborima a izvršene su i kadrovske promene u Odboru.

Za nove članove Odbora izabrani su Saša Simić, Snežana Jandrić i Jelena Ranković umesto dosadašnjih Miloša Milovanovića, Bojana Josipovića i Dragiše Grujičića. Odbor je promenio i dosadašnjeg potpredsednika Odbora Dragića Glišića, na čije mestto je, većinom glasova, izabrana Sanja Moćević.

Takođe, Opštinski odbor imenovao je disciplinsku komisiju sastavljenu od pet članova koja će u roku od mesec dana predložiti disciplinske mere protiv članova lokalnog SNSD koji su radili protiv SNSD-a na jesenas održanim izborima.

Od 21 prisutnog člana za predložene odluke Odbora glasalo je njih 20. Odluke Opštinskog odbora podržalo je 13 od ukupno 16 predsednika mesnih odbora SNSD Srebrenica – saopšteno je u OO SNSD Srebrenica.

Fotot: Arhiva

Ovaj članak je pročitalo 118 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.