Predstavljanje programa podrške Ministarstva privrede i Fonda za razvoj

Regionalna razvojna agencija Zlatibor poziva sve zainteresovane na prezentaciju koju organizuje povodom objavljenih Programa podrške sektoru MMSPP u okviru paketa podrške Vlade Republike Srbije, u četvrtak 17. avgusta 2023. godine, sa početkom u 11 sati u sali Opštine Bajina Bašta.

Sa početkom u 11 sati u sali Opštine biće prezentovani Javni pozivi Ministarstva privrede i Fonda za razvoj RS – Program podsticanja razvoja preduzetništva kroz finansijsku podršku za početnike u poslovanju u 2023. godini i mlade, kao i žene preduzetnice.

Cilj programa je podsticanje razvoja preduzetništva i održivog ekonomskog razvoja. Specifični ciljevi su povećanje broja privrednih subjekata, podrška početnicima za pokretanje sopstvenog poslovanja, podrška mladim preduzetnicima i podsticanje zapošljavanja

U 12 sati u sali Opštine biće predstavljeni Javni pozivi Ministarstva privrede i Fonda za razvoj RS – PROGRAM POTSTICANjA PREDUZETNIŠTVA KROZ RAZVOJNE PROJEKTE U 2023.GODINI. Cilj programa je podrška investicijama i podsticaj bržem ekonomskom razvoju.

Specifični ciljevi su povećanje vrednosti i obima proizvodnje i prometa, podsticanje ravnomernog regionalnog razvoja, podrška zapošljavanja i internacionalizacija poslovanja.

Predstavnici Regionalne razvojne agencije Zlatibor prisutnima će približiti programe kao i uslove i način konkurisanja.

Ovaj članak je pročitalo 90 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.