Potpisan Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

Direktor niškog Doma zdravlja jedne od najvećih ustanova primarne zdravstvene zaštite u Evropi, Milorad Jerkan posetio je Dom zdravlja u Bajinoj Bašti radi potpisivanja ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji između Doma zdravlja Niš i Doma zdravlja Bajina Bašta.

Ugovor predstavlja nastavak već postojeće saradnje i otvara mnoge mogućnosti za obe strane.

Saradnja će se bazirati na zajedničkom organizovanju i izvođenju kontinuirane medicinske edukacije i omogućiti kvalitetno sprovođenje istih, gde će korisnici ovih obuka ostvariti najveći benefit.

“Danas smo potpisali sporazum o saradnji gde ćemo omogućiti svim kolegama iz Bajine Bašte da koriste naše resurse kako bi edukacija bila na jednom visokom nivou, a s druge strane mi ćemo od njih kupiti nešto što mi u našoj sredini nemamo, a to je terenski rad, tako da ćemo imati obostranu korist“, izjavio je Jerkan

“Danas smo ovde kako bi razmenili iskustva koja su neophodna za jedan dobar rad. Mi smo nedavno posetili Dom zdravlja u Nišu koji je zaista impresivan po stručnosti, rezultatima i organizaciji rada. Mislim da mi od nih možemo mnogo da naučimo i da usvojimo primere dobre prakse. Po uzoru na niški Dom zdravlja, radićemo na poboljšanju organizacije u radu, stručnog usavršavanja i načina funkcionisanja Doma zdravlja , a sve u interesu ljudi koji ovde žive“, izjavila je v.d. direktora Doma zdravlja dr Lidija Šarac.

Ovaj članak je pročitalo 907 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.