Sportski život

Održan “Maksimović Kup“

Proteklog vikenda u organizaciji škole fudbala “Maksimović“ održano je takmičenje pod nazivom “Maksimović kup“. Na terenima sa prirodnom i veštačkom travom igrale su 66 ekipe iz Beograda, Užica, Požege, Kosjerića, Ljubovije, Priboja, Sevojna ,Kosovske Mitrovice, Višegrada, Rogatice, Srebrenice i Bajine Bašte.

Prema rečima Dejana Timotijevića trenera škole fudbala “Sloga“, ova škola imala je najviše učesnika na turniru u svim uzrasnim kategorijama osvojivši preko 60 medalja.

 

“U kategoriji 2012. i 2009. godište imali smo po dve takmičarske ekipe. Veoma sam ponosan jer smo u pet uzrasnih kategorija osvojili medalje što znači da smo osvojili preko 60 medalja“, kaže Timotijević i dodaje da je poseban doživljaj bio igrati sa ekipom iz Kosovske Mitrovice i Srebrenice, jer sa sa tim ekipama ne sastaju često na turnirima.

Generacija 2012. godište Slogine škole fudbala opravdala je ulogu favorita osvojivši prvo mesto bez primljenog gola.

“Ekipa 2011. godište je takodje prijatno iznenadila time što je osvojila prvo mesto. Ekipe 2013. i 2009. godišta su zauzele drugo mesto, dok su najmaldji dečaci uzrasta 2015. i 2016. godine osvojili treće mesto“, izjavio je Timotijević.

Podsetimo, u kategoriji 2009. godište pobednik je ekipa Rudar iz Kosovske Mitrovice. Ekipa Priboj je zauzela prvo mesto u uzrasnoj kategoriji 2010. godište. Bajinobaštanska Sloga je prva među ekipama 2011. i 2012. godište. Ekipa Sevojno se pokazala kao najbolja u kategoriji 2013. godište, dok je Rudar iz Kosovske Mitrovice prvi u kategoriji 2014. i 2015. godište.

 

Ovaj članak je pročitalo 381 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.