Javne službePanorama

Poslednje provere sistema pred početak grejne sezone

U toku su završne pripreme pred grejnu sezonu koja zvanično počinje 15. oktobra. Kako su najavili iz BB Terma funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja počeće 1. i trajaće do 6. oktobra.

Punjenje sistema i hladne probe počeće u četvrtak 1. oktobra i nastaviće se u petak 2. oktobra, dok će se sa toplim probama početi u ponedeljak 5. i utorak 6. oktobra.

Korisnici sistema daljinskog grejanja prvenstveno bi trebalo da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacija kvar prijave na broj telefona: 861-545 i 861-070

Funkcionalne probe podrazumevaju proveru rada energetskih objekata, toplana i kotlarnica, čime se uporedno proverava funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a po potrebi i pojedinih grejnih instalacija, kako bi se proizvodna i distributivna postrojenja što bolje pripremila za predstojeću grejnu sezonu. 

Iz BB Terma istovremeno upućuju apel korisnicima daljinskog grejanja da redovno izmiruju svoje obaveze za isporučenu toplotnu energiju, kako bi sistem grejanja i nabavke energenata nesmetano funkcionisao.

Ovaj članak je pročitalo 488 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.