Javne službe

Odložena sednica zbog kvoruma

Sednica SO Bajina Bašta koja je bila zakazana za danas nije održana zbog nedostatka kvoruma i odložena je do daljnjeg. U skupštinskoj sali je od 45 odbornika bilo prisutno 22, što je bilo nedovoljno za održavanje sednice.

“Danas nemamo kvorum. Nadam se da će sednica biti održana u narednih desetak dana. Po Statutu ništa se ne menja i nismo ograničeni sa vremenom da bi sednica morala da bude održana u naredna dva do tri dana. Koalicija je stabilna, a ono što bih istakla jeste, da su se tačke dnevnog reda ticale tekućih stvari“, izjavila je predsednica Opštine Vesna Djurić

Razlog za bojkot sednice  je jedinstven stav svih opozicionih stranaka u SO Bajina Bašta naglašava Mihailo Marković.

“Svaka sednica se svela na prosto dizanje ruku i izglasavanje štetnih odluka. Nikada primedbe opozicije nisu uvažene, niti su dati bilo kakvi odgovori na primedbe i predloge opozicije, koji su razlozi zbog kojih se ne prihvataju. Ovo je bio način da se ova vlast opomene“, ističe Marković i dodaje da će na sednici opozicije doneti odluku da li će prisustvovati narednoj sednici SO Bajina Bašta.

Petar Petrović odbornik ispred SPS-a kaže da je održavanje naredne sednice pod znakom pitanja.

“Imamo ozbiljna saznanja da su nevolje počele i pitanje je da li oni imaju podršku unutar sopstvene koalicije i unutar svoje stranke, odnosno da li njihovi odbornici uopšte žele njih ovakve da rukovode gradom“,  navodi Petrović.

Ovaj članak je pročitalo 1176 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.