Košarkaški turnir za najmladje 21. i 22. maja

Košarkaški turnir “Bajina Bašta 2022“ za decu uzrasta od 2011. do 2014. godišta po prvi put se organizuje u Bajinoj Bašti. Košarkaški turnir biće održan 21. i 22. maja u sportskom centru u Lugu, a pored muške škole košarke, učešće na turniru prijavile su tri ženske i tri kadetske ekipe.

Kako su najavili organizatori, turnir će otvoriti proslavljeni srpski košrkaš Milan Gurović.

“Dugogodišnja saradnja sa klubovima koji će učestvovati na turniru nas je navela na to da i mi u Bajinoj Bašti organizujemo košarkaški turnir“, izjavio je Miloš Čolić predsednik KK Student.

Pored ekipe Studenta na turniru će učestvovati KK Crvena zvezda, KK Borac, KK Šampion, KK Sevojno, KK Ivanjica, KK Arilje i KK Plej of.

“Mi ćemo dati sve od sebe da budemo dobri domaćini, da turnir omasovimo i da postane tradicija. Potrudićemo se da i sledeće godine turnir otvori neko poznato ime iz sveta košarke. Želim da istaknem da ćemo od sledeće sezone akcenat staviti na najmaladje članove našeg kluba. Ovim putem želim da pozovem naše sugradjane da dodju u sportski centar kako bi podržali naše najmladje članove“, kaže Čolić.

Organizaciju turnira pomogli su Opština Bajina Bašta i TO “Tara – Drina“

Ovaj članak je pročitalo 202 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.