”Jasno i glasno – Vladisav Biljić” predali izbornu listu

Listu za učešće na predstojećim lokalnim izborima u Bajinoj Bašti vešeras je predala Grupa građana ”Jasno i glasno – Vladisav Biljić”

Opštinskoj izbornoj komisiji predata je lista sa 15 odborničkih kandidata uz 311 prikupljenih potpisa gradjana

Listu od 15 kandidata za odbornike, predvodi Vladisav Biljić. Pi. Moramo a i kupljenih dipl se do sada nije pojavljivala na izborima u Bajinoj Bašti.

”Mi ćemo pokušati da jasno i glasno progovorimo o svim problemima o kojima se šapuće ili ćuti u ovom gradu. Pokušaćemo i da vratimo dostojanstvo Skupštini opštine Bajina Bašta, svojim istupima da vratimo samopoštovanje odbornicima kao zastupnicima naroda u skupštini. Mislim da je ovo jedina lista na kojoj nema menadžera ni kupljenih diploma što je veoma bitno, tako da nam to otvara jedno široko polje i kritike i reakcije na sve pojave koje razjedaju javni sektor u Bajinoj Bašti”, izjavio je Biljić nakon predaje liste.

Dodao je da će kampanju voditi primereno materijalnim mogućnostima, i da će pokušati da dopru do većine birača

”Mnogi ljudi reaguju na način da im je dosta stranaka i lidera. Decentralizacija mora početi  iz glave svakog od žitelja ove Opštine, a pogotovo od vlasti i moramo biti spremni na teška pitanja pre svega status Hidroelektrane i drugih javnih preduzeća u Opštini. Otvorićemo mnogo tema o kojima se govorilo u ovih 10 godina  svakako je činjenica da ne manjka onoga o čemu treba javno, jasno i glasno progovoriti u interesu ovog grada i Opštine”, zaključio je Biljić.

Ovaj članak je pročitalo 1938 posetilaca portala!

Facebooktwitter

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.