Izmene u saobraćaju zbog predstojeće trke

Nacionalni park Tara je povodom predstojeće trke Tribalion koja se održava na Mitrovcu izdao obaveštenje vezano za izmenu u saobraćaju za posetioce i stanovnike NP Tara. S tim u vezi obaveštenje prenosimo u celosti.

 Obaveštavamo posetioce i stanovnike NP Tara da će u subotu 14. septembra biti održan treći po redu Tribalion – jedna od najatraktivnijih planinarskih trka u regionu. Molimo vas da imate u vidu da će se na pojedinim lokacijama na širem području Mitrovca takmičari delimično kretati postojećim putevima i da na tim mestima prilagodite brzinu Vaših automobila i da poštujete instrukcije redara. U pitanju su sledeće lokacije:

Mitrovac kod restorana Kačara i ulaska u rezervat Crveni potok (put za Banjsku stenu)

Metaljka (put Mitrovac-Zaovine) skretanja ka Čemerištima

Donji Jelisavčići

Put Mitrovac – Nabojne – Čemerišta će biti zatvoren u potpunosti.

Parking (okretnica) kod vidikovca Banjska stena će delimično biti zatvoren za posetioce, pa vas molimo za razumevanje i strpljenje. Deo staze će ići preko vidikovca Banjska stena do parkinga tako da Vas molimo da budete obazrivi i da ne ometate takmičare. Sve posetioce koji žele da pešače stazom #9a Mitrovac – Velika livada – Banjska stena molimo da ne počinju svoju turu pre 12.00 časova. Start trke je na Mitrovcu u 11.00 i 11.30 na platou ispred dečjeg odmarališta. Na ovom mestu će biti i cilj trke. Najzanimljiviji deo za publiku će biti plato između restorana Kačara i cilja gde će biti 9 atraktivnih prepreka. Prvi takmičari na cilju se očekuju oko 12.30 časova

Ovaj članak je pročitalo 484 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.