Isključenja struje zbog radova

Iz ED Bajina Bašta najavili su narednih dana radove na elektro mreži, pa zbog toga potrošači na teritoriji grada i u okolini neće imati struje.

U ponedeljak 28. avgusta od 8 do 17 časova, bez napajanja će ostati potrošači na niskonaponskom izvodu za Purtiće I Sekuliće. Istog dana planirano je isključenje potrošača na niskonaponskom izvodu za Polje u selu Svojdrug, u periodu od 9:00 do 16:00 časova.

U utorak 29. avgusta od 8 do 17 časova, bez električne energije će biti potrošači u ulici Milenka Topalovića od TS do ulice Rade Nikolić. Istog dana bez napajanja će ostati potrošači na niskonaponskom izvodu za Rajičeviće u selu Velike Pačadžije i Polje u selu Svojdrug

U sredu 30. avgusta od 8 do 17 časova, bez struje će ostati potrošači na niskonaponskom izvodu za ulicu Rade Nikolić I deo ulice Milenka Topalovića. Istog dana bez napajanja će ostati potrošači na niskonaponskom izvodu za Rajičeviće u selu Velike pačadžije i Polje u selu Svojdrug

U četvrtak 31. avgusta od 8 do 17 časova, struju neće imati potrošači na niskonaponskom izvodu za Miloševiće i Vukajloviće. Oni će takodje biti bez električne energije u petak 1. septembra i ponedeljak 4. septembra. Istog dana planirano je isključenje potrošača na niskonaponskom izvodu za Rajičeviće i niskonaponskom izvodu za Miloševiće I Vukajloviće.

U petak 1. septembra od 8 do 17 časova, bez struje će ostati potrošači na niskonaponskom izvodu za Rajičeviće u selu Velike Pačadžije i niskonaponskom izvodu za Miloševiće I Vukajloviće.

Ovaj članak je pročitalo 657 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.