I dalje problemi sa strujom, putevi prohodni

Sneg koji je padao juče tokom celog dana pokidao je dalekovode i tako bez struje ostavio više od četiri hiljade domaćinstava na području bajinobaštanske opštine. Veliki broj dalekovoda je u prekidu. Najteža situacija je po selima, mada struju od juče popodne nemaju ni pojedina gradska naselja. Ekipe električara su trenutno rasporedjene po selima u Jagostici, Okletcu, Gvozcu, Rastištu, saznajemo od predsednice Opštine Vesne Djurić.

Dodaje da su ekipe na terenu, ali imaju otežan pristup pojedinim mestima, zbog zakrčenosti terena. S toga su i ekipe putara na terenu kako bi rasčistile zakrčene puteve od popadalih stabala i električarima omogućile nesmetan prolaz do odredjenog mesta.

Svi putni pravci na teritoriji Opštine Bajina Bašta su prohodni, saznajemo jutros od Luke Krstića iz preduzeća Putevi Užice. U višim planinskim predelima snega na kolovozu ima do pet centimetara, dok je u nižim predelima kolovoz vlažan.

Na snazi je i dalje zabrana za kamione i šlepere preko Debelog brda i Tare. Dodatan problem putarima i dalje stvaraju zakrceni putevi na pojedinim deonicama, usled drveća koje je palo na kolovoz pod teretom snega.

Iz puteva apeluju na vozače da bez zimske opreme ne kreću na put.

Ovaj članak je pročitalo 757 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.