Hoteli Vojne ustanove spremno dočekuje praznike

U hotelima Vojne ustanove “Tara“, poslednje pripreme za novogodišnju noć se privode kraju. Ostalo je još par sitnica da hoteli potpuno spremno sa svojim gostima zakorače u Novu godinu. Prema rečima Stevana Srdića, referenta prodaje, aranžmani su skoro pa rasprodati. Interesovanje gostiju je kao i prethodnih godina i očekuju da će do početka školskog raspusta sve biti popunjeno.

U ponudi su novogodišnji aranžmani od dva do četiri dana u periodu od 30. decembra do 3. januara, a u skladu sa raspoloživim smeštajnim kapacitetima može se ostati i duže, kaže Srdić  i dodaje da cena zavisi od kvaliteta smeštajnog kapaciteta. U odnosu na prošlu godinu cene su veće zbog povećanih troškova.

Doček Nove godine u hotelu Omorika koji uključuje svečanu večeru iznosi 12.000 dinara, dok će svi koji se odluče za reprizu Nove godine u hotelu Beli Bor, platiti 6.000 dinara.

Od početka godine hoteli Omorika i Beli Bor su ostvarili 138.000 noćenja i ugostili 38.000 gostiju. Gosti su uglavnom iz Srbije i zemalja u okruženju.

Ovaj članak je pročitalo 238 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.