SrednjaStudenti

Gimnazijalci blistali na prijemnom

Nakon godinu dana kombinovane nastave zbog korona virusa na red je došao prijemni za upis na fakultete. Učenici završnih razreda gimnazije “Josif Pančić“ pokazali su odlično znanje na prijemnim ispitima za upis na željene fakultete. Kako su Prvom portalu rekli u ovoj školi, veliki broj gimnazijalaca ove škole studiraće o trošku države.

“Izborivši se u jakoj konkurenciji, zaista su zablistali i pokazali visok nivo znanja iz različitih oblasti. Veliki procenat gimnazijalaca više od 50 njih, upisao je upravo ono što je i odabrao kao svoje buduće zanimanje o trošku države. Ponosni smo što smo barem malo doprineli njihovom uspehu i srećni smo što su ostvarili svoje snove“, kažu profesori u ovoj školi i dodaju da pohvale svakako zaslužuju i oni koji će prvu godinu studija pohađati kao samofinansirajući studenti.

“Ova generacija još jednom je potvrdila da iz naše škole izlaze daroviti učenici i da im znanja koja steknu u Gimnaziji otvaraju vrata svih državnih fakulteta. Želimo vam mnogo sreće, kako biste istrajali i izborili se sa brojnim iskušenjima i problemima koji vas na putu ostvarenja svojih ciljeva čekaju. Učite još više, usavršavajte se, jer znanje je zasigurno, jedina stvar koja je samo vaša i koju vam niko ne može oduzeti“, poručuju profesori bajinobaštanske Gimnazije

Ovaj članak je pročitalo 1186 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.