Zlatibor i Tara – iste suprotnosti!

Zlatibor ili Tara? Prirodno ili urbano? Pripitomljeno ili neukrotivo? Zlatibor i Tara su dve istovetne suprotnosti.

Dve bujne i prelepe planine koje su po mnogo čemu slične, a opet tako različite. Zvuči pomalo kao paradoks, zar ne? Upravo zbog toga, obe planine su jako zanimljive i popularne turisticke destinacije, a mi se nadamo da ćemo kroz ovaj tekst uspeti da uvidimo da li ih više stvari spaja ili razdvaja.

Zlatibor – kraljica modernog planinskog turizma

Malo koja planina danas može da se približi Zlatboru, barem kada je kada reč o ogromnom broju atrakcija i popularnosti. Ova planina nadomak Užica, poznata po svojim jedinstvenim i upečatljivim zlatnim borovima napredovala je izuzetno velikom brzinom. Od nekadašnje mirne, zelene i slabo naselje planine zapada Srbije, Zlatibor se katapultirao u sam vrh planinskog turizma. Danas, Zlatibor je mesto koje se ponosi svojim zabavnim atrakcijama za turiste svih generacija, tako da na ovoj urbanoj i modernizovanoj planini možete pronaći:

Najveću Gold gondolu

  • Odliče sportske terene
  • Šestosednu žičaru
  • Bob na šinama
  • Terene za mini golf
  • Avantura park
  • Zip line
Smeštaj na Zlatiboru- kako pronaći najbolji

Zlatobor nastavlja da se brzinom svetlosti gradi. To ubrzava njegov napredak i razvoj, a istovremeno pruža mnogim zainteresovanim turistima pregršt opcija. Ponuda apartmana na Zlatiboru je izuzetno široka. Mada ponekad može biti teško izabrati najbolje u moru različitih opcija. Zlatibor već dugo nosi titulu najposećenije planine u Srbiji, a jedan od razloga za to je i činjenica da se na ovoj planini nalazi izuzetno veliki broj raznih smeštajnih jedinica. Apartmani Zlatibor su tu da vam pruže najbolje opcije. Reč je o veoma lepo uređenim i opremljenim apartmanima sa kojih se pruža fantastičan pogled na sve planinske lepote, a na vama je samo da požurite i rezervišete najbolji za sebe.

Ceo tekst na linku ovde

Ovaj članak je pročitalo 345 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.