Servis Info

Vašar privremeno menja saobraćaj

Tradicionalni narodni vašar biće održan u Bajinoj Bašti 21. jula, na praznik Prokop. Iz Opštinske uprave Bajina Bašta su napomenuli da će vašar biti održan u ulici Račanskih boraca i da će tog dana doći do izmene režima saobraćaja.

Privremeno će se u vremenu od 6 do 17 časova zatvoriti saobraćaj za motorna vozila u delu ulice Račanskih boraca, od raskrsnice sa ulicom Milenka Topalovića do raskrsnice sa ulicom Drinskom. Zatim, deo ulice Alekse Šantića od raskrsnice sa ulicom Račanskih boraca do kraja ulice, kao i deo ulice Stepe Stepanović od raskrsnice sa ulicom Račanskih boraca do kraja ulice, gledajući iz pravca ulice Kneza Aleksandra Karađorđevića.

Deo ulice Račanskih boraca proglašava se slepim putem od raskrsnice sa ulicom Braće Čučkovića do raskrsnice sa ulicom Drinskom, kao i deo ulice Kneza Aleksandra Karađorđevića od raskrsnice sa ulicom Milenka Topalovića do raskrsnice ulice Stepe Stepanovića

Takođe, za saobraćaj teretnih vozila preko 3,5 tone biće zatvoren saobraćaj u ulici Kneza Milana Obrenovića od raskrsnice sa ulicom Dragoljuba Bešlića Šabana ka centru grada, ulice Dragutina Mirkovića, Braće Čučkovića i Račanskih boraca uz napomenu da ograničenja neće važiti za vlasnike tezgi i za stanare pomenitih ulica.

Ovaj članak je pročitalo 681 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.