Stranačko zapošljavanje ubedljivo najveći problem

Još jedna anketa dala je odgovore na pitanja koja se prema mišljenju gradjana tiču najvećih problema u opštini Bajina Bašta. Pred vama su rezultati istraživanja o problemima sa kojima se gradjani svakodnevno suočavaju. Istraživanje je sprovedeno u formi onlajn ankete u kojoj je učešće uzelo 74 ispitanika.

Bajinobaštani smatraju da je glavni i najveći problem stranačko zapošljavanje za koje je glasalo 39 ispitanika. Na drugom mestu ankete koju je sproveo Prvi portal našli su se ekološki problemi za koje je glasalo 7 ispitanika, dok je ”skromnu” treću poziciju na tabeli sa glasom razlike zauzeo problem nedostatka vode.

Loš urbanistički razvoj našao se na četvrtom mestu po broju glasova, a odmah iza slede  parking, grejanje, nezaposlenost, manjak mesta u vrtiću. Medjutim, ipak je, najmanji broj onih koji, iako žive tu, ne mogu da procene koji su to najveći problemi u bajinobaštanskoj opštini.

Od danas na našem sajtu je dostupna nova anketa koja glasi Kako dobiti ”državni posao”? Učestvujte i Vi – anketa je anonimna a možete nam i pisati na zadatu temu.

Ovaj članak je pročitalo 1484 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.