Stamatović posetio “Eko Drina BB“

Milan Stamatović predsednik Opštine Čajetina danas je obišao preduzeće za proizvodnju, preradu i promet ribe “Eko Drina BB“ gde se sastao sa vlasnikom tog preduzeća Miloradom Obradovićem sa kojim je razgovarao o poslovanju i problemima sa kojima se susreće.

“Mi iz Zdrave Srbije posebnu pažnju posvećujemo malim i srednjim preduzećima gde se zalažemo za podsticaje, ali i da podstičemo našu domaću proizvodnju, jer je jedino to šansa za opstanak u ovakvim sredinama kao što je Bajina Bašta“, izjavio je Stamatović..

“Ovo je prvi funkcioner koji je došao da nas poseti da vidi šta i kako radimo, jer od lokalnih funkcionera niko do sada nije došao da vidi kako poslujemo. Postojimo 17 godina, uzdamo se u sebe i svoj rad i to se isplatilo. Poslujemo na teritoriji cele Srbije“, kaže Obradović

“Sigurno ima načina i mogućnosti da se pomogne i da se daju subvencije i iz lokalnog i republičkog budžeta koje su za nas veoma značajne. Ja moram da naglasim da u našem programu stoji da ćemo uvek podsticati i pomagati domaće proizvodjače i domaću proizvodnju što jeste dužnost i obaveza funkcionera lokalne samouprave, ministara i predsednika Vlade“, izjavio je Stamatović

Stamatović kaže da kampanju vode terenski jer su male mogućnosti da se pojavi na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

“Kampanju vodimo na terenu kako bi se i upoznali sa ljudima i njihovim problemima, ali vi danas imate poplavu predsedničkih kandidata i političkih partija koji pričaju da će doći da nešto urade. Smatram da smo mi jedina politička partija koja je nešto uradila, a to se vidi kroz Opštinu Čajetina, tako da mislim da to može da se primeni u svakoj lokalnoj samoupravi pa i na celu teritoriju Srbije. To je i program koji Srbija treba da neguje i koji treba da poštuje pre svega jer nas glasaju ljudi sa ovih prostora kojima polažemo račune. Stranci ukoliko žele da ulažu u Srbiju, mogu onoliko, koliko je to interes države, a ne da prihvatamo sve ono što nam nameće EU na štetu naše proizvodnje. Poručio bih biračima da se bore za svoje mesto jer nosioci suvereniteta su gradjani i narod države Srbije, a ne političari“, zaključio je Stamatović.

Ovaj članak je pročitalo 1079 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.