Smestite turiste za vreme regate

Установа Спортско-туристички центар „Бајина Башта“  позива све грађане Бајине Баште који имају смештајне капацитете за издавање у време Дринске регате да се јаве у Туристички инфо центар  како би оставили контакт  и податке о смештају. Због великог интересовања домаћих и страних туриста за 24. Дринску регату неопходни су нам додатни смештајни капацитети поред оних које поседујемо у нашој бази података.

 

  1. Дринска регата се одржава од 19. до 23. јула а више информације о самој манифестацији као и о начину како да пријавите смештај за издавање можете добити лично у Туристичком инфо центру Бајина Башта и на телефон 031/866903.

 

Такође подсећамо да се улазнице по повлашћеној цени од 600 динара за комплет за обе вечери Мост Феста могу купити само у Туристичком инфо центру и да је број улазница ограничен. Улазнице у редовној продаји ће се продавати по цени од 600 динара по вечери. На Мост Фесту 21. јула наступа Здравко Чолић а 22. јула групе Кербер и Неверне Бебе као и бајинобаштански Рок у поноћ.

 

Prvi Portal

Redakcijski prilog

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.