Servis InfoZajednica

Servisne informacije

Zaštitne rukavice danas se mogu kupiti u gradskoj apoteci. S druge strane sve količine sredstava za dezinfekciju koje su stigle u ovu apoteku su prodate mada se i dalje očekuje njihova isporuka. Medjutim, i dalje vlada nestašica zaštitnih maski.

Snabdevanje osnovnih životnih namirnica odvija se uredno u svim trgovinskim radnjama na teritoriji opštine Bajina Bašta.

Medjumesni prevoz sa Gradske autobuske stanice u Bajinoj Bašti odvija se normalno, poštujući zabranu kretanja od 20 do 5 časova ujutru što znači da su večernje linije ukinute. Zbog uvedenog vanrednog stanja redukovan je medjugradski saobraćaj. Kako su Prvom portalu rekli u saobraćajnom preduzeću AB “Raketa“, od juče ne funkcioniše linija Bajina Bašta – Novi Sad i ta obustava saobraćaja biće na snazi do daljeg. Sa autobuske stanice jutros je otišao autobus za Beograd u 6:30 časova a na istoj liniji autobuski prevoz saobraćaće i u 15 časova. Jutarnja linija u pet časova za Beograd se ukida. O tome šta će se dešavati u narednom periodu i da li će i ostali polasci biti redukovani AB “Raketa“ će putnike obavestiti na vreme.

Šalter za plaćanje komunalnih usluga u JKP “12 septembar“ radi u uobičajenom radnom vremenu uz podignute mere predostrožnosti. Ono što je bitno za gradjane da znaju jeste, da na šalteru za naplatu rade po ustaljenom radnom vremenu, s tim što na šalteru za naplatu može biti samo jedno lice. Što se tiče kontrole vode za piće, ona se redovno kontroliše.

Ovaj članak je pročitalo 1302 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.