Rok za završetak šetališta 18. jun

Radovi na rekonstrukciji dela ulice Milana Obrenovića u pešačkoj zoni započeti su prošlog meseca, iako na tabli na gradilištu piše da su radovi počeli u novembru. Rok za završetak istih je 18. jun 2023. godine. Tokom trajanja radova planirano je da bude rekonstruisana vodovodna i elektro mreža, postavljena nova rasveta, a nakon toga planirano je popločavanje pešačke zone.

Prema odluci tima zaduženog za realizaciju projekta, u planu je da se zasadi 19 novih stabala lipe, jer je od postojećih 12  stabala, uklonjeno devet zbog bolesti.

Nakon završene rekonstrukcije vlasnicima kafića biće zabranjeno postavljanje zatvorenih bašti, jer je projektom predvidjeno da buduće terase budu bez platformi i sa suncobranima propisanih boja.

Ukupna vrednost radova je 34.181.578,00 dinara, a ceo projekat je kofinansiran iz fondova UNOPS-a na osnovu EUPRO+ poziva, kojim je opštini Bajina Bašta odobreno 18.935.280,00 dinara za realizaciju ovog projekta. Izvođači radova  “RADMONT“ doo Bajina Bašta i “SMART-ELECTRIC“ Bajina Bašta.

Ovaj članak je pročitalo 527 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.