Radovanović: Naplata parkiranja krajem januara (VIDEO)

Iako je Parking servis u Bajinoj Bašti trebalo da počne sa radom još krajem oktobra prošle godine to se ipak nije dogodilo. Razlog zbog koga se kasni sa naplatom parkiranja u BB Termu kažu da je tehničke prirode.

Do početka rada Parking servisa ostalo je još da se uradi vertikalna signalizacija i table koje će biti postavljene na mestima za parkiranje na kojima će se nalaziti uputstvo za naplatu parkiranja. Velimir Radovanović iz BB Terma kaže da će se sa naplatom parkiranja početi krajem januara.

Ko ne plati parkiranje platiće kaznu 1000 dinara, kaže Radovanović. Takodje, je rekao da se odustalo od odredjenog broja parking mesta kako ne bi pravili problem gradjanima i stanarima zgrada. Od projektovanih 370 mesta, označeno je oko 320 mesta za parkiranje.

Na naše pitanje da li uopšte ima smisla kažnjavati gradjane ukoliko nema dovoljno mesta za parkiranje, Radovanović smatra da ima smisla kažnjavati svaku vrstu nediscipline.

”Naši gradjani su toliko bahati da prosto hoće da se parkiraju ispred prodavnice i kafića, tako da se mora uvesti red po tom pitanju”, kaže Radovanović.

Naplata parkiranja vršiće se putem sms poruka. Sistem plaćanja vršiće se i kupovinom dnevnih karata i povlašćene mesečne karte za stanare zgrada i za zaposlene.

U prvoj zoni vozila mogu biti parkirana najviše dva sata, dok u drugoj zoni automobil može biti parkiran neograničeno.

Stanari zgrada mogu kupiti mesečnu kartu za parkiranje koja će koštati 300 dinara. Ono što treba istaći da stanari zgrada ne mogu kupiti parking mesto.

Ovaj članak je pročitalo 1288 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.