Radno vreme prilagodjeno praznicima i policijskom času

Pojedine ustanove i objekti tokom sutrašnjeg dana radiće po izmenjenom radom vremenu prilagodjenom uskršnjim praznicima ali i policijskom času koji važi za sve gradjane.

Javna preduzeća sutra neće raditi. Šalteri u elektrodistribuciji, pošti i bankama takodje. U elektrodistribuciji radiće samo dispečerska služba a kvarovi se mogu prijaviti na telefone 862-556 i 862-155.

Respiratorna trijažna ambulanta za prijem pacijenata sa respiratornim tegobama radiće uobičajeno od petka do utorka od 7 do 22 časa, dok će hitna služba dežurati svakog dana od 0 do 24 časa.

Gradska apoteka sutra će biti otvorena od 4 do 7 časova za gradjane starije od 65 godina nakon čega nastavlja sa radom do 14 časova dok će državna apoteka preko puta Doma zdravlja raditi sutra do 16 časova.

Trgovinski objekti Idea i Aman u petak 17. aprila biće otvoreni  od 4 do 7 sati za gradjane starije od 65 godina, dok će za sve ostale gradjane ovi kao i ostali maloprodajni objekti raditi do 16 časova.

Kontakt centar kome se javljaju gradjani stariji od 65 godina dežuraće sutra do 16 časova a za dane vikenda i ponedeljak do 14 časova. Kontakt telefon koji gradjani mogu da pozovu je 064-8259-430

Crveni krst neće raditi do utorka 21. aprila kada se vraćaju redovnim aktivnostima.  U Crvenom krstu su rekli da se danas završava distribucija paketa pomoći za socijajalno ugrožene gradjane.

Ovaj članak je pročitalo 1109 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.