Republika SrpskaTurizam

Promocija Višegrada na Zlatiboru

U prostorijama kongresne sale Kulturnog centra Zlatibor održana je prezentacija Turističke organizacije Višegrad gde su prisutnim hotelijerima i predstavnicima turističkih agencija predstavljeni sadržaji koje nudi ova opština koja leži na rekama Drina i Rzav.

Zlatibor predstavlja početak njihove letnje kampanje “Od kulture do avanture“ gde su pored kulturnih sadržaja kao što su Andrićgrad, manastir Dobrun, učionica Ive Andrića, Na Drini ćuprija, novi monumenmentalni kompleks Stari Brod, kojim obiluje grad, takođe predstavili i aktivni odmor na reci Drini koji ima sve više poklonika. U ponudi su još i vožnja turističkim brodićima i krstarenje Drinom, Zip Line, Water Taxi, vožnja kajakom, SUP daske .

Predstavnici Turističke organizacije opštine Višegrad su uz to istakli da imaju vrlo uspešnu saradnju sa predstavnicima hotela i turističkih agencija, kako oni kažu, ne predstavljaju konkurenciju već samo dopunu gostima Zlatibora.

Nakon prezentacije svoje ponude u Kulturnom centru predstavnicima turističke privrede Zlatibora, promociju su nastavili na Kraljevom trgu gde su imali priliku da meštane i turiste upoznaju sa svojim atrakcijama i novim sadržajima ovog grada.

Ovaj članak je pročitalo 308 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.