BiznisPanorama

Program podrške razvoju poslovne infrastrukture

Ministarstvo privrede pozvalo je lokalne samouprave da se prijave za Program podrške razvoju poslovne infrastrukture, za čiju realizaciju je ove godine izdvojeno više od milijardu dinara. 

Sredstva su namenjena za infrastrukturno opremanje zona poslovanja i njihovo povezivanje sa okruženjem, kao i za unapređenje infrastrukturnih kapaciteta u cilju razvoja turizma i drugih privrednih delatnosti. Rok za prijave je 4. februar 2021. godine.

Cilj programa je unapređenje razvojnog potencijala lokalnih samouprava kroz stvaranje povoljnih uslova za privlačenje investicija, unapređenje privrednog ambijenta i otvaranje novih radnih mesta.

U nerazvijenim opštinama postoji mogućnost finansiranja projekata i do 100 odsto vrednosti, dok je u opštinama sa prvim i drugim stepenom razvijenosti maksimalno učešće Ministarstva privrede do 60 odsto.

Više informacija o Programu podrške razvoju poslovne infrastrukture mogu se pročitati u linku https://privreda.gov.rs/javni_pozivi/javni-poziv-za-prijavu-projekta-za-program-podrske-razvoju-poslovne-infrastrukture-za-2021-godinu/

Ovaj članak je pročitalo 1167 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.