Agro

Predavanje o inovativnom gajenju malina

Predavanje na temu “Inovativno gajenje malina“ biće održano u sredu 29. novembra u Inovacionom Biznis Centaru na Zlatiboru. Predavanje će početi u 18 časova.

Ovaj jedinstveni događaj okuplja neke od najistaknutijih stručnjaka u oblasti poljoprivrede, sa posebnim fokusom na inovativne tehnike u gajenju malina. Predavanja će pokriti širok spektar tema, uključujući značaj malinarstva, inovativne tehnike gajenja, izbor sadnog materijala, optimalne sisteme sadnje, kao i savete o ishrani i zaštiti malina. Takođe, biće reči i o ekonomskim aspektima gajenja malina, uključujući projekciju troškova i prihoda, saopštili su organizatori.

Među predavačima su: prof dr Nebojša Momirović, dipl. ing. poljoprivrede Radosav Raković, vlasnik Fitominerala” Boris Obradović, vlasnik kompanije Laki

Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima i tehnikama, kao i da razmene iskustva sa vodećim stručnjacima i kolegama iz branše.

Prijave se vrše putem linka https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc0mxUKYGdoE_Q0O5cGnGYEB7ZoBSV_20sKedf7c-ysUCN3ZA/viewform

Ovaj članak je pročitalo 195 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.