Poziv za učešće u izradi Plana razvoja Opštine Bajina Bašta

Skupština opštine Bajina Bašta na sednici održanoj 26.11.2021 godine, donela je Odluku o pristupanju izradi Plana razvoja opštine Bajina Bašta za period 2022-2029. U vezi sa tim, Opštinska uprava opštine Bajine Bašta poziva zainteresovane organizacije civilnog društva, predstavnike korporativnog i privatnog sektora, obrazovne i istraživačke zajednice, profesionalna udruženja, medije da se prijave i kandiduju za učešće u izradi Plana razvoja Opštine

Cilj javnog poziva je da se kroz javan i transparentan proces izvrši izbor predstavnika organizacija civilnog društva koji će svojim aktivnim učešćem doprineti radu tematskih radnih grupa sa ciljem izrade Plana razvoja opštine Bajina Bašta za period 2022 – 2029. godine.

Prijave se podnose putem elektronski na adresu ivan.markovicbb991@gmail.com ili poštom Opština Bajina Bašta, Dušana Višića broj 28, 31250 Bajina Bašta sa naznakom “Javni poziv organizacijama civilnog društva za podnošenje kandidature za članstvo u Tematskim radnim grupama u izradi Plana razvoja opštine Bajina Bašta“.

Rok za podnošenje prijava traje 15 dana od dana objavljivanja ovog javnog poziva, odnosno zaključno sa 29. julom

Ovaj članak je pročitalo 154 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.