Plan investicija za 2020 izazvao burnu raspravu

Na današnjoj sednici Veća usvojen je plan javnih investicija Opštine Bajina Bašta za 2020. godinu. Ova tačka izazvala je burnu raspravu medju članovima Veća, jer kako je rekao Radomir Filipović predsednik Opštine, potrebe naših gradjana su velike, a budžet je toliki da ne mogu svima da izadju u susret.

Članovi Veća na današnjoj sednici bili su saglasni da se u januaru ne raspiše javna nabavku za uredjenje parka ispred Monopola.

”Najpre bi trebalo razgovarati sa vlasnikom Monopola i istovremeno videti kakve su njegove potrebe i interesi s obzirom da se pričaju razne priče od toga da postoji mogućnost da vlasnik investira, do toga da su i Kinezi zainteresovani za investiranje u taj deo parka”, rekao je Filipović.

Planom investicija za narednu godinu utvrdjeno je da će u januaru biti izvršena javna nabavka za nastavak ulice od Trga do Braće Ninčića . Kako je rekao predsednik Filipović, završena je projektna dokumentacija za ulicu Rajka Tadića i Ivane Ivanović Vane. Kako je predvidjeno za narednu godinu, planom investicija predvidjena je rekonstrukcija ulice od Suda do gradske pijace.

”Ono što je sigurno da će biti završeno u narednoj godini je Svetosavska ulica i ulica Vuka Karadžića. Planom investicija planiran je završetak ulice Vojvode Putnika gde se ovih dana očekuje izvodjenje radova na trotoarima u pomenutoj ulici” naglasio je Radomir Filipović.

Ovaj članak je pročitalo 716 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.