Turizam

Održana konferencija “Inovacije u turizmu“

Dvodnevna konferencija na Zlatiboru “Inovacije u turizmu“, okupila je veliki broj turističkih poslenika iz Srbije i regiona.

Na početku skupa sadržajnom prezentacijom predstavljene su inovacije turističke ponude Zlatibora, budući planovi razvoja i pozicioniranje kao vodećeg regionalnog centra među planinskim destinacijama. Usledila su i druga korisna i zanimljiva izlaganja usmerena na inovacije u oblasti ponude, objekata i načina usluživanja. Prilikom toga su predočeni i primeri dobre prakse i iz inostranstva, predstavljeni odabrani inovativni projekti u Evropi.

Posebna pažnja je posvećena temi koja se odnosi na obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude. Rečeno je da predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pruža mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

Konferenciju su organizovali Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradnji sa opštinom Čajetina i Turističkom organizacijom Zlatibor.

Ovaj članak je pročitalo 197 posetilaca portala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.