Odbornici zasedaju 3. juna

Nakon tromesečne pauze predsednica Skupštine Opštine Bajina Bašta Vesna Djurić sazvala je za sredu 3. jun, 22. sednicu lokalnog parlamenta. Materijal za najavljenu sednicu sadrži obiman dnevni red od čak 30 tačaka.

Odbornici će izmedju ostalog razmatrati predlog odluke o usvajanju Strategije razvoja predškolskog vaspitanja i obrazovanja Opštine Bajina Bašta. Razmatraće se predlog odluke o donošenju godišnjeg programa zaštite uredjenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini.

Na dnevnom redu naći će se predlog Odluke o donošenju Plana detaljne regulacije sportsko – rekreativnog centra, Plana detaljne regulacije šire zone oko regulacije reke Pilice, izmene i dopune Plana generalne regulacije područja Kaludjerske bare, Osluše i Sokoline na Tari.

Pred odbornicima će se naći predlog Odluke o  dopunama o oslobadjanju plaćanja naknada za zauzeće javnih površina i lokalne komunalne takse.

Na sednici će takodje biti razmatrani planovi i programi rada Predškolske ustanove ‘’Neven’’, gradske biblioteke i Ustanove ‘’Kultura’’. Na 22 sednici razmatraće se i predlog Rešenja o imenovanju direktora Ustanove ”Kultura”.

Sednica će biti održana u sali gradskog bioskopa sa početkom u 10 sati.

Ovaj članak je pročitalo 706 posetilaca portala!

Facebooktwitter

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.